UME Kapsamında Akredite Edilmiş Firmalar

8.12.2017

2017-2018 Bahar Döneminde UME alacak öğrencilerimizin ekteki listelerde bulunan kurum, kuruluş veya firmalara protokol imzalatmalarına gerek yoktur. Söz konusu kurum, kuruluş veya firmalara yerleştirme işlemi bölümünüz ve UMETAK tarafından yapılacaktır. Bu firmaların Bahar Dönemi için kontenjan tahsis edip etmedikleri ya da kaç kontenjan tahsis ettikleri ise daha sonra sitemizden duyurulacaktır. Akredite edilmiş bu firmalar dışında bir yerde UME almak isteyen öğrencilerin, sitemizden edinebilecekleri UME protokolünü iki nüsha olarak eğitim almayı planladıkları firmaya imzalatmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin yeni (daha önce protokol imzalanmamış) bir firmaya protokol imzalatmadan önce bölüm başkanlarının görüşlerini almaları oldukça önemlidir.

Çevre Mühendisliği Akredite Firma Listesi

Gıda Mühendisliği Akredite Firma Listesi